Werkwijze

 Wanneer u last heeft van ongedierte help ik u heel graag, u kunt mij bellen, mailen of het contactformulier invullen met daarbij een korte uitleg van de overlast. Vervolgens kom ik op locatie om de situatie te bekijken en een plan van aanpak te bespreken. 

In eerste instantie zal ik kijken naar de mogelijkheden om de dieren in de toekomst te weren. Ik zal bijvoorbeeld kijken waar ik nestgelegenheid en voedselbronnen weg kan nemen. Zonder wering is bestrijding vaak niet zinvol aangezien de dieren dan weer zullen binnendringen, zich snel zullen voortplanten en u bent weer terug bij af. De maatregelen die getroffen moeten worden om de dieren te weren kan ik doen, maar ik kan u ook adviseren hoe u dat zelf kunt doen.


  • P4130119
  • P4130129


Vervolgens zal ik kijken naar de meest effectieve manier van bestrijden, voordat ik het ga uitvoeren is er natuurlijk overleg met u. Veelal zal ik klemmen zetten of de ongedierte afschieten. Voor ratten is het afschieten vaak de meest effectieve manier, voor muizen en mollen zal ik klemmen zetten.

Voor het schieten beschik ik over een persluchtbuks met een nachtkijker en een warmtebeeldcamera om de dieren te vinden. De druk van het wapen is af te stellen zodat de verhouding tussen de druk en de schietafstand correct is. Met dit wapen kun je op de centimeter nauwkeurig schieten en de ongedierte op slag doden. Ook zit er een geluidsdemper op zodat buren en huisdieren geen last hebben van het geluid. Tot slot schiet ik met zeer lichte, loodvrije kogeltjes. Dit alles maakt een zeer veilige en humane manier van bestrijden zonder dat het dier, het milieu of de omstanders eronder zullen lijden.
Jaco Jacobs
Rozenweg 55
7241EC Lochem
info@rmmbestrijding.nl
0612444953